Makaron Yazıcısı - MAX Letatwin LM-550A2

  • İstanbul
  • Ataşehir
  • Mimar Sinan Mah.
Fiyat: 1.250
İlan No 136
İlan Tarihi 4 Mart 2022
OHM ELEKTRİK SAN VE TİC LTD ŞTİ
Cep 537 397 49 36
İş 216 471 22 68

MAX Makaron Yazıcısı ve Etiketleme Cihazı
LETATWIN LM-550A/PC (Menşei JAPONYA)

 

Şimdi Türkçe Kullanım Kolaylığını Yaşayın.

 

MAX Letatwin LM-550A2  Makaron Yazıcısı

LM 550A/PC sistemi (Daralan Makaron Yazıcısı) MAX şirketinin geliştirmiş olduğu en yeni seyyar ve çok yönlü termal transfer markalama, etiketleme sistemi ve kablo markalama makinasıdır. En yeni teknolojisi ile daha hızlı markalama ve etiketlemin yanında yazım işlemi sırasında otomatik olarak, kullanıcı tarafından seçilmiş kesim seçeneği doğrultusunda kesimi de gerçekleştirir.

Özellikler

Geliştirilmiş makaron sevk etme sistemi sayesinde baskı hızı 40mm/s artırılmıştır. Böylece bir dakida 20mm uzunluğunda olan makarondan 50 adet yazılabilir. USB ara yüz vasıtası ile bilgisayara bağlanabilmesi imkanının yanında bir diğer USB ara yüz vasıtası ile USB flash sürücüsü bağlanabilir. Böylece “LETATWIN PC EDITOR (Windows)” programı ile oluşturulan dosyalar ve cihaza doğrudan baskı için iletilebilir. Aşırı ortam şartlarında da kullanılabilme uygulaması mevcuttur. Kablo Markalama Makinası dijital olarak çalıştığından, diğer sıcak baskı yöntemleri gibi kalitenin sürekliliğinden insan faktörü etken değildir. Markalanan tüm yazıların aynı kalitede olmasını sürekli hale getirir. Dahili ve harici belleği sayesinde çalışmalarınızı saklayıp,gerektiğinde yeniden kullanımınıza sunarak ek fayda sağlar.

Genişletilmiş Dahili Bellek

Yüksek bellek kapasitesi ile 250.000 karekter sağlar. Dahilli bellek içerinde klasör başı 5.000 karakter ve toplam 50 klasör oluşturma imkanı sağlar. Fazladan malzeme tanıma sensörleri, daha fazla özel simge seçeneği, gelişmiş tuş takımı, daha büyük ve fonksiyonel LCD ekrandır.

Karbon şerit bandı ve sürekli kullanılabilir adaptör kaseti kolay ve hızlı değiştirilebilinmesi sayesinde sağlanan tassarufla beraber çevrenin korunmasıdır.

Yazdırılabilir Malzemeler

PVC makaronlara (İç çap 2,2mm – 8,0mm), ısı ile daralan makaronlara (İç çap 2,0 mm -9,5mm), kendinden yapışkanlı orijinal MAX şerit etiketlere (En 5/9/12mm) ve şeffaf tüpler için 4,0 mm eninde etikete yazım yapar.

Elektrik panosu, makaron yazıcı, etiket yazıcı

Bu ilan https://www.panocuyuz.net adresinde yer almaktadır.