MAKEL MONOFAZE 1 FAZ 2 TELLİ ELEKTRİK SAYACI

  • İzmir
  • Konak
  • Yenişehir Mah.
Fiyat: 160
İlan No 152
İlan Tarihi 30 Mart 2022
KUTUP 1P
MONTAJ ŞEKLİ Kapak MOntaj
HASSASİYET SINIFI CL:0.5
MARKA MAKEL
Üretici Kodu M600.2251
Stok Miktarı 399
PAŞALI ELEKTRİK
Cep 530 202 75 95
İş 232 360 11 11

Elektrik Sayacı Güvenlik Uyarıları 

Elektrik Sayacının Kullanımında Uyulması Gereken Kurallar

Elektrik Sayaç Bilgilerinin Okunması

Sayaç elektrik şebekesine bağlı iken sayacın tuttuğu ana bilgiler 5 saniyede bir sırayla otomatik olarak Lcd ekrana gelmektedir. Sayacın üzerinde bulunan mavi butona basarak da menüdeki bir sonraki bilgiye hızlı geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca, elektrik varken mavi butona 5 saniye boyunca basılı tutulduğunda ekran genişletilmiş menüye geçiş yapar. Bu durumda mavi butona her basışta genişletilmiş menüdeki bir sonraki bilgi ekrana gelir.
Butona basıldıktan 30 saniye sonra ekran yeniden otomatik değişme moduna döner. Elektrik yokken sayacın tuttuğu bilgileri ekranda görmek için mavi butona basılır, her basışta ekrana bir sonraki bilgi gelir.
Sayacın tuttuğu bilgiler, üzerinde bulunan optik port üzerinden de okunabilir. Bunun için optik port okuyucu donanımını sayacın üzerindeki optik port üzerine takarak veri transferi işlemi yapılır. Elektrik yokken mavi butona bir kez basıldıktan sonra okuma yapılabilir. Okuma işlemine 10 saniye içerisinde başlanmaz ise butona tekrar basılmalıdır.
RS485 haberleşme opsiyonu bulunan sayaçlarda bilgiler bu port üzerinden de okunabilir. Bu işlem elektrik varken yapılabilmektedir.

Bu ilan https://www.panocuyuz.net adresinde yer almaktadır.